RSS

Friday, 8 July 2011

some bout myself ^^

hey sume .
actually, ni 1st time update blog . walaupun suda lame sign up . hehhe .
maseh baru laa utk jadi blogger .
sign up pun disebabkan terlalu minat curik2 read blog orang .
memang tak dinafikan, bile kite read blog someone tu, dgn secare tibe2 bosan tu bole hilang .
dat's why laaa sy suke  . 
oke2, cukup utk merapu meraban k .
let's tuju our point yg sebenar .

name sy nur farahin allia binti abdul nasir . panjang kan my name . actually, name ni diberi pleh adek bongsu ayah a.k.a maksu (: mase kecik2 dulu sy memang rapt dgn maksu coz tkde adek lagi mase tuu . hehhe .
30 may 1994 is my birth date . 

korang nak tawu ?
ramai yg cakap yg sy ni seorang yg sombong . 
oke, meh cnie sy explain yeee wahai kawan2 .
sy bukan seorang yg sombong if korang suda berkawan dgn sy .
yes, dari luaran sy memang kelihatan sombong coz sy susah nak senyum if tak bape nak rapat dgn someone tuu .
memang dari dulu lagi cmniee . tapi bile korang suda kenal sy . korang akan tawu siape sy k .
seorang yg suke gelak + ketawa + bercakap . hahha . 
but akan menjadi malu bile bdepan dgn orang ramai . hehhe .

oke laa yee . akhir kate, sudi2 la utk follow blog sy yg tidak sberape ni eh . hope korang bole bagi tunjuk ajaa  (:

let's see dis pict walaupun tidak sberape ^^





muke bajet2 jee sumee ni ^^

1 orang korek idong:

wath said...

yeahhhhhhh!!!!!!!!!!!!!! dak kecik ni da start post! :D

Post a Comment

 
Copyright Alia TORPEDO ^^ 2009. Powered by Blogger.Designed by Ezwpthemes .
Converted To Blogger Template by Anshul .